Toner til en Lexmark printer

Så er det den sidste opgave jeg skriver om med billigtoner.dk, for nu er jeg ved at løbe tør for input til tekst omkring farve patroner til de forskellige printere. Jeg ved at der er HP og Canon printere, men Lexmark printere det må være de lidt større modeller, og knap så kendte. Jeg mindes at vi har haft det engang da jeg arbejdede inden for televerdenen, men er ikke sikker. Men en Lexmark printer er vel lige så god og effektiv som en af de andre modeller. Jeg kan nu bedst lide dem jeg kender, for så skal jeg ikke sidde og sætte min ind i en eller anden ny manual, for at få skidtet til at virke. Det er slemt nok i forvejen, og så er jeg ikke meget for at læse de manualer der er skrevet med de her bitte små bogstaver der nærmest kræver en lup for at man kan læse teksten.

Ser de også sådan ud som på billedet, mon ikke, alle printere ser næsten ens ud. I kan godt læse at jeg ikke har den helt store tekniske forstand, men er det ikke det vi har mændene til. En Canon toner og en lexmark toner ser vel nogen lunde ens ud, eller er jeg helt galt på den. Pyt, der skal toner på en printer om den så hedder Canon, HP eller Lexmark. Der skal alle 4 grundfarver i, og den har også den sorte farve. Så hvor køber man det billigst og nemmest henne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *