Tag på fagskole og bliv undervist i drømme-fagene

Hvis man gerne vil have en spændende tiendeklasse, så skal man undersøge muligheden for at tage på fagskole. På fagskole er der rig mulighed for at udvikle sig fagligt såvel som socialt.

Vælg imellem spændende fag

På en fri fagskole er der mulighed for at vælge imellem fag, som der interesserer en. Kan man eksempelvis godt lide at lave mad, så er der på skolen mulighed for at vælge faget gastronomi, hvor man blandt andet bliver undervist i madlavning herunder anretning, råvarer og andre spændende sider af gastronomi. Er man typen, som elsker at designe og drømmer man om, at få en uddannelse inden for design, så er faget design måske den helt rigtige løsning. I faget design lærer man blandt andet, hvordan man bruger en symaskine. På designlinjen er der rig mulighed for at være kreativ. Elsker man gaming og computerspil, så kan man på skolen vælge et fag, som hedder game design. På linjen game design er der mulighed for selv at prøve at lave et computerspil. På linjen får man blandt andet undervisning i, hvordan man opbygger et computerspil og hvordan man designer spillet. Uanset hvilken linje man vælger på fri fagskole, så vil man møde dygtige og engagerede undervisere, som altid er parate til at vejlede, rådgive og undervise den enkelte elev.

Få venskaber for livet

På en fagskole er der god mulighed for at møde jævnaldrende, som har de samme interesser som en selv. I løbet af året vil man opleve at komme tæt på de andre elever og i mange tilfælde fører de sociale relationer til venskaber for livet. Hvis man er interesseret i at læse mere om de forskellige linjefag og hvad skolen kan tilbyde, så er man meget velkommen til at klikke ind forbi hjemmesiden fagskole.nu og læse mere. Hvis man er interesseret i at tilmelde sig skolen, så er der også mulighed for dette på hjemmesiden.