Severin Kursuscenter

De danske konferencecentre er ofte besøgt af både større og mindre virksomheder fra hele landet. Skal man eksempelvis afholde kurser og seminarer for egne ansatte, eller er man en ekstern kursusvirksomhed eller udannelsesinstitution, der gerne vil facilitere sin udlæring i inspirerende rammer, kan det være en idé at afholde disse på et konference center eller et kursus center.

I Middelfart på Fyn lige ved Lillebælt ligger Severin Kursuscenter. Severin Kursuscenter kan huse kurser og konferencer til grupper mellem 14 og 200 personer. Her er 13 grupperum med plads til 6-12 personer, ligesom der findes alt indenfor AV- og lyd, som skal til, når man skal afholde kurser, møder, eller undervisning. Udstyret tæller blandt andet en PC, ligesom der kan kobles kameraer, lydanlæg med videre på. Severin Kursuscenter har tilknyttet egne teknikere, således der altid er hjælp at hente, hvis teknikken skulle drille.

Hos Severin Kursuscenter kan man også overnatte, hvis der er behov for dette. Stedet tæller 76 værelser, så hvis der er kursister, der kommer langvejs fra, kan de med rette booke sig ind på et værelse. Severin Kursuscenter er beliggende i en smuk natur tæt ved vandet og ved skoven. Alle værelserne har udsigt over enten Sverin Kurususcenters gård, Lillebælt eller den tætvedliggende skov, således at uanset hvilket værelse man har booket, så har man en smuk udsigt, hvilket i sig selv kan være yderst inspirerende.

Udover kurser og konkurrencer så kan man også holde fest på Severin Kursuscenter. Hvis man ønsker at holde fest på Severin Kursuscenter, kan man vælge imellem tre pakker, nemlig den lille festpakke, den store festpakke og endeligt overnatning på dobbelværelse. Sidstnævnte kan kombineres med enten den lille eller den store festpakke. Læs mere på www.severinkursuscenter.dk/