Servicetjek af VVS installationer

Hvis man bor i hus eller driver forretning kan det være en god idé at få tjekket sine VVS installationer. VVS installationer kan have store konsekvenser for både din sikkerhed og din pengepung hvis de ikke er udført korrekt og til tider bliver skiftet ud. Opstår der skader på dine teksniske installationer i huset kan det giver brand- og vandskader. Det kan blandt andet give mulighed for fugtskader på din ejendom. De tekniske installationer er de installationer som forsynet ejendommen med el, vand og varme. Man bør også kigge på gamle fjernvarme enheder og eventuelt få dem skiftet, da man derved kan spare på energien og i sidste ende også spare penge. Derfor er det vigtigt at de tekniske installationer går igennem servicetjek, så de hele tiden fungerer optimalt. De typiske skader på vvs-installationer er utætte vandhaner og løbende toiletter.

Fjernvarme kolding

Lyhne VVS giver dig gode råd til hvordan du kan kontrollere dit forbrug af fjernvarme. De anbefaler blandt andet at du holder din returløbs temperatur så lav som mulig så du ikke risikere mere-afgift fra forsningen. Man skal også være forsigtig med at hæve temperaturen over 20 grader, da hver ekstra grad kan give en stigning på energiforbruget på 8%. Find flere gode råd på deres hjemmeside hos www.lyhne-vvs.dk.

Servicetjek kolding

Er du usikker på om dine VVS installationer lever op til gældende lovkrav og sikkerregler? Eller er det længe siden at du har udført et servicetjek vvs. Hvis du bor i Kolding eller omegn så kan du kontakte lynhe-vvs.dk og få dit servicetjek vvs.


Lyhne VVS vedligeholder dine installationer ved for eksempel at gennemgå fjernvarme og indregulering af ventiler, eftersyn af cirkulationspumpe og ekspansionsbeholder, eftersyn af radiatorer, gulvvarme, ventiler, varmt brugsvand og om rådgivning om fornyelse.