Sådan bliver du mere attraktiv på arbejdsmarkedet

Hård kamp på jobmarkedet

Der er rift om jobbene, derfor er det en hård kamp på arbejdsmarkedet. Det er ikke nemt at få et job, især ikke de gode jobs. Derfor er det vigtigt, at man skiller sig ud. Man skal være lidt bedre end alle andre i ens branche, for at kunne have en bedre chance for at få et job. Hvordan bliver man lidt bedre? Hvordan kan man skille sig ud? Det kan man eksempelvis ved hjælp af kurser.

Styrk dine faglige kompetencer med kurser

Det er vigtigt, at man hele tiden dygtiggøre sig selv for at kunne have en bedre chance til at få et job. Man kan blive mere dygtig og dermed styrke ens faglige kompetencer ved hjælp af kurser. Hvilke kurser man skal vælge, kommer an på, hvilke kompetencer man mangler at få styrke. Hvor er det man mangler at blive mere dygtig? Hvilke kurser man vælger har ofte også noget at gøre med, hvilket job man søger. Hvis man for eksempel arbejder med markedsføring og kommunikation, kunne det være en god ide at tage photoshop kurser eller kurser inden for Indesign, hvor det visuelle har en stor betydning. Man vil med større sandsynlighed ansætte en kommunikationsmedarbejder, som også kan lidt arbejde inden for det grafiske. Derfor ville photoshop kurser kunne give en et forspring i jobsøgningen.

Spændende kurser hos 4D

Hvis man er på udkig efter kurser, kan man finde en række kurser hos 4D. 4D tilbyder kurser som word kurser, photoshop kurser, indesign kurser, excel kursus samt meget mere. Man skal finde ud af, hvilke behov man har, og derfra vælge det kursus, som passer til en. Det kan dog altid anbefales at have nogle kompetencer inden for Office pakken, for det er noget som arbejdsgivere forventer at man har. Så derfor kan det være en god ide at tage word kurser eller et excel kursus, hvis man ikke helt har styr på office-pakken endnu. Se mere på www.4d.dk