Planlægningssystem med interaktiv kapacitetsdisponering

Har din virksomhed brug for et effektivt planlægningssystem? Så følg med i denne artiklen, der handler om proinfo, shopflor mm.

Har I hørt om NAVEKSA’s shopfloorsfs? Dette er effektivt planlægnings system med interaktiv kapacitetsdisponering, sekvensstyring ordreprioritering af igangværende og ventende ordrer ved et arbejdssted og det kan også være hos en operatør.
NAVEKSA’S værksteds-produktionssystem er en integreret del af shop floor planlægningssystemet, og anvendes til gennemførelse af produktion. Systemet er baseret på operatør selvbetjening; i form af et visuelt overblik over, hvad der er i gang lige nu, og hvad skal der arbejdes på senere.

Operatøren har alle ordreinformationer online på skærmen, og operatøren kan starte og afslutte jobs, som så danner forbrugt tid på arbejdet. Shop Floor systemet forøger produktiviteten meget væsentlig, da mange manuelle processer elimineres. NAVEKSA?S Shop Floor Manufacturing Excutionsystem anvendes til gennemførelse af produktion, og er baseret på operatørens selvbetjening. Dette i form af et visuelt overblik over hvad der er der i gang lige nu, og hvad skal der arbejdes på senere hen. Det er en super smart selvbetjening, som man virkelig bør værdsætte.

Operatøren har alle ordreinformationer online på skærmen, og kan starte og afslutte jobs, som så danner forbrugt tid på arbejdet.

Systemet er en integreret del af NAVEKSA?s Shop Floor Planning løsning, som er integreret med Dynamics NAV, og systemet kan kombineres med NAVEKSA?s Komme/Gå løsning. Hvis man ikke kender dette, kan man med fordel undersøge dette nærmere på google.
NAVEKSA?s SHOPFLOORSFS system forøger produktiviteten væsentlig, da mange manuelle processer elimineres.

Så der er mange ting at få styr på, men når man først har sat sig ind i tingene, er dette super smart. Har man nogen spørgsmål omkring proinfo eller vil man læse mere skal man blot gå ind på denne hjemmeside proinfo Læs mere om proinfo og shoopfloor inde på hjemmesiden.