Opsagte medarbejdere får mulighed for outplacement forløb

Opsagte medarbejdere får mulighed for outplacement forløb

Når man driver virksomhed, kan der opstå perioder hvor der er mindre behov for den mængde medarbejdere man har til rådighed. Dette kan faktisk betyde at der er brug for en outplacement ordning. Hos Jobvision.dk er outplacement forløbet en rigtig vigtig del af deres arbejde, og de sørger for at finde et nyt arbejde til opsagte medarbejdere.

outplacement er et målrettet forløb som tilpasses den individuelle. Her er målet at den opsagte medarbejder kommer hurtigt videre på en ny arbejdsplads på en rigtig god måde. Når man bliver sat i et outplacement forløb vil man skulle igennem en personanalyse. Dernæst bliver taget en snak om kompetencer og identificering af muligheder og mål for dit næste job. I forløbet bliver der også kortlagt et netværk som kan være med til at hjælpe dig videre med et nyt job og øvet i jobsøgning og jobsamtalen. På den måde bliver rigtig godt rustet videre til nye jobs til opsagte medarbejdere.

Fordelene ved outplacement for opsagte medarbejdere er særligt den støtte og sparring som man får med i forløbet af de rådgivere som Jobvision har til rådighed. Derudover kommer den opsagte medarbejdere hurtigt videre i forløbet og finder lettere et nyt og relevant job gennem et outplacementforløb. Som en ekstra vigtigt detalje får man også et rigtig godt netværk via jobvision. Da de kender rigtig mange af de rette mennesker som kan hjælpe dig videre.

Fordelene for virksomhederne er særligt en positiv omtale af din virksomhed, da outplacement giver et godt signal om jeres sociale ansvar. Opsagte medarbejdere kommer lettere videre og de øvrige medarbejdere øger effektiviteten af deres arbejde.

På mange måder er et outplacementforløb derfor også det bedste for både medarbejdere og virksomheder, hvis virksomheden står i en situation hvor der ikke er behov for så stort mandskab. Og hvor der bliver taget hånd om den enkelte medarbejder.