Oplev Nicolas Vahés enestående produktsortiment

Er du en der er rigtig glad for dit hjem? Har du øje for smuk design og kan du godt lide at nyde en delikatesse i ny og næ? Så er Nordhjem det rette sted for dig. Klik blot på nicolas vahé og oplev et enestående og nydelsesfuldt univers af utallige lækkerier. Desuden står Nordhjem for alt inden for boligen, såsom køkken, have, lys og teknik, entré, garderobe og meget mere. Med sit slogan “gør din bolig til dit hjem” viser Nordhjem hvordan du nemt kan gøre dit hjem til en bolig med utallige inspirerende muligheder.

Oplev et spændende univers med Nicolas Vahé

En af Nordhjems specialiteter er Nicolas Vahés produkter som indeholder et bredt produktsortiment, der gør din bolig til et hjem med alt fra opskrifter til olier og delikatesser. Vahés sortimentet består fx af flere forskellige typer te og tedåser i flot design, skiferplader i forskellige størrelser til elegant servering af lækker mad, mange forskellige krydderier, glaze og olier til at gøre maden ekstra smagfuld og sidst, men ikke mindst kaffe og utalligt tilbehør dertil.

Rå, men hyggelig servering

Så er du på udkig efter en modernisering af hjemmet med fokus på køkken og servering er du kommet til det rette sted. Nicolas Vahé inviterer dig ind i et unikt univers, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for hvordan du kan gøre dit hjem til dit drømmehjem. Du har sikkert allerede set de populære firkantede skiferplader, der bruges til servering på restauranter og caféer. Vahé tilbyder derimod runde skiferplader til elegant og smagfuld servering af alle mulige delikatesser og godbidder. Er du derfor til rå, uventet og hyggelig servering, bliver du nødt til at se nærmere på Vahés produkter.

Gør din bolig til dit hjem

Foruden at tilbyde Vahés produktsortiment, finder du adskillige andre produkter, der hjælper dig med at gøre din bolig til dit hjem.