IT kurser og IT certificeringer

www.superusers.dk kan du finde it kurser og it certificeringer indenfor databaser, operativsystemer, programudvikling og netværk. Det er en dansk virksomhed som siden 1984 har arbejdet med ca. 50.000 personer på deres forskellige kurser. På nuværende tidspunkt har de 30-40 medarbejdere der tilbyder it kurser og it certificeringer. De tilbyder omkring 300 forskellige kurser og 100 forskellige certificeringer. Inden man vælger et kursus, kan det være en god idé at snakke med en af deres kursusrådgivere, som kan sikre sig at man kommer på den rigtig kursus.

Forskellige kurser og tests

Deres primær formål med deres kurser er at give deres kunder en ny forståelse, nye begreber og praktisk erfaring. Dette vil forhåbentlige give alle deres kunder muligheden for at efterfølgende arbejde med det de har lært i deres hverdag. Der er også knyttet tests til de fleste kurser. Hvis man vil have sin viden dokumenteret, kan man vælge at tage test it. Hvis man ikke ønsker at tage test it, behøver man ikke at gøre det, da det er valgfrit. De har kurser indenfor alle de teknologier de arbejder med. Man har også mulighed for at købe en certificeringspakke, som indeholder de kurser og tests man skal bruge indenfor et emne.

Deres kursuspartnere

De har mange forskellige kurser de kan tilbyde og er også partner med Microsoft Certified Partner Learning Solutions, Apple Authorized Training Center og flere.

Det rigtige kursus

Det kan være svært for nogen at vælge den rigtige kursus, derfor er der også mulighed for at få rådgivning. Man kan derfor tale med deres kursusrådgivere, som kan hjælpe alle kunder med at vælge det rigtige kursus. Der er mange at vælge mellem, så det kan være forvirrende og svært for nogen mennesker. De har mange års erfaring og kender til de forskellige kursus, og kan derfor hjælpe med at vælge.