Indlæsere til præcis din målgruppe og til dit brand.

Hvad kan dit firma forvente af en indlæser?

Stemme-skuespillere har en trænet og tydelig stemme og det er ikke alle forundt at have den rigtige stemme til denne branche. Det er ikke alle, der har en klar og tydelig stemme på trods af træning.

Det er også vigtigt for en indlæser at kunne variere sin stemme, så man kan tale med mange forskellige følelser. Det er en kunst i sig selv. Almindelige skuespillere kan bruge hele deres krop til at vise en følelse. Både med mimik og gestik. Når man kun kan bruge sin stemme til dette, er mimik og gestik også nødvendig. Lyt efter og vær opmærksom, når du næste gang snakker i telefon med nogen. Man kan høre at vedkommende i den anden ende smiler, selvom du kun kan bruge din hørelse til at vurdere dette.Alt dette skal samles i din indtale.

Indtalinger kan fås på flere forskellige sprog og til alle produkter

Selvom danske speakere er i overtal her i Danmark, kan du få indtalinger på flere forskellige sprog. Det er selvfølgeligt nyttigt, når du vil reklamere internationalt. Men engelsk er også meget brugt her i Danmark. Derfor kan en dansk reklame sagtens være på engelsk. Det tiltrækker især de yngre kunder.

Inden en indlæser skal indtale din besked skal det vurderes hvem din målgruppe er. Vil du reklamere for bind til inkontinente ældre, er det nok ikke lige en ung og hurtigt snakkende pige, der skal lave din indtale. Derimod er en selvsikker moden kvinde eller mand mere velegnet.

Hvem der tiltrækkes af hvad, er altid essentielt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *