Hvorfor en e-cigaret i stedet for en almindelig?

Vil du gerne vide mere, om en e smøg? Så læs mere i denne artikel og e cigaretter og hvorfor en e smøg er fantastisk eller klik her e smøg

Det er et godt spørgsmål, som vi vil besvare nærmere her!
Først og fremmest, hvad er en e-cigaret egentlig?En e-cigareter også kaldet en dampcigaret, som er en elektrisk anordning, der indeholder en patron med væske (e-væske), et varmelegeme (forstøver eller fordamper) og et batteri. Disse enheder producerer en dampder kan indåndes.
Elektroniske cigaretter er ikke omfattet af rygeloven. Dog har flere kommunale arbejdspladser, hospitaler og offentlige transportmidler forbudt brugen af e-cigaretter på lige fod med almindelige cigaretter. Mange lufthavne og flyselskaber har ligeledes forbudt ‘dampning’ af e-cigaretter, da personalet har svært ved at skelne dampen fra e-cigaretter og røgen fra normale cigaretter.E-cigaretter er et mindre sundhedsskadeligt alternativ til almindelige tobakscigaretter. E-cigaretter er faktisk hele 95% mindre skadelig end almindelige cigaretter. Mange af bekymringerne til e-cigaretter vedrører om det kan lade sig gøre, at få vand i lungerne med en e-cigaret. Flere undersøgelser viser dog, at e-cigaretter ikke giver vand i lungerne. Det er dog ikke kun dig selv, der er under risiko for at opleve en masse bivirkninger ved at ryge almindelige cigaretter. Din omgangskreds bliver udsat for passiv rygning, hvilket er yderst skadelig. Når du ryger en almindelig cigaret, opstår der en masser giftstoffer i luften, som er til stor skade for andre. Med en e-cigaret udsætter man ikke andre for den samme fare. Med en e-cigaret, opstår der ikke afbrænding af giftstoffer, som der gør ved en almindelig cigaret. Forskere har samtidig fundet ud af, at indhaleringen fra en almindelig cigaret er langt mere skadelig end at direkte indånde den. Dette betyder, at passive rygere er langt mere udsat end, hvad man før har antaget.