Hvad skal vi lave?

Påskeferien er gået i gang, og selvom vejret er strålend ned høj sol og blå himmel, så ligger gaderne næsten øde hen. Det er der naturligvis en helt naturlig grund til, idet man i Danmark såvel som hele verden er lammet af Corona-krisen. Vi befinder os i et lockdown, hvor myndighederne råder alle til at holde afstand, blive hjemme og ikke samles mere en max 10 personer. Jeg må sige, at jeg faktisk er stolt over at se, hvor meget danskerne tager imod og ikke mindst retter sig efter de anvisninger, som myndighederne giver os. Selvom folk er ude at gå tur, er de ikke samlet i store flokke, jeg kender ingen, som holder påskefrokost i år, og når jeg går i supermarkedet, holder folk afstand. Der er ingen tvivl om, at det her bliver en påske, hvor vi i højere grad opholder os mere hjemme, end hvad vi normalt gør. Synes man, at det er kedeligt, kan jeg anbefale, at man går en tur. Det er jeg selv begyndt at gøre næsten hver dag, og det er rigtig dejligt.