Hjernegymnastik med en rubiks cube

Det er rigtig god hjernegymnastik sådan en rubiks cube, og det er alt andet lige også noget som mange bruger i dag. På https://mastercubestore.dk/ finder man meget omkring sådan en rubiks terning, og det er alt andet lige også stedet for dem som ønsker sig sådan en for sig selv. Det er ikke alle som er med på bølgen, men om man vil det eller ej må det give en fantastisk følelse, når det er man endelige får den på plads sådan en terning. Det er alt andet lige noget som kræver rigtig meget øvelse, og man kan sige at dem som har verdensrekorden i den, nok ikke har lavet så meget andet end at øve sig på denne lille ting.

Så hvis man gerne vil op på det niveau, er det alt andet lige også bare med at komme i gang og øve sig dag og nat. Sådan en rubiks terning har mange forskellige slutresultater, og det er jo ligesom hvor man vælger at give op på den. Så snart man har set hvordan den skal lures, er det nok ikke så svært igen.

Find en brugsanvisning her på nettet

Der var for mange år siden, en ung knægt som valgte at tage sådan en rubiks terning, og så blev den ellers skilt af. Det er noget som man alt andet lige stadig snakker om idag, for det han endte med at gøre var, at han skilte den ad og så samlede han den igen og fandt ud af hvordan det hang sammen. Ud fra det lavede han så en brugsanvisning, som han solgt til dem som gerne ville have den, og det var der altså mange som gerne ville. Så han gik hen og blev pænt rig på denne fidus, og det er jo sjovt at tænke over.

Det er nok ikke samme trick man kan lave selv, men man kan jo se om man gider at finde sådan en brugsanvisning. Det er jo en del sjovere at gøre det selv, og løse den helt selv. For så er det nok en lidt anden følelse man sidder med bagefter, men dengang var folk desperate for at knække koden på en professorterning. Find din egen professorterning på nettet og kom i gang.