Her starter du din drøm om egen virksomhed

Har du den store iværksætter idé, men mangler lidt hjælp til at komme godt fra start?


House of Innovation er stedet for dig som ønsker at starte din egen virksomhed, men lige mangler hjælp til at komme i gang. Lokaler er nødvendige, hvis man skal have besøg af kunder eller hvis møder skal holdes. House of Innovation kan derfor tilbyde kontorlokaler for iværksætter, så iværksætterdrømmen kommer fra starten så nemt som muligt.

Hos House of Innovation findes der iværksætter, som du kommer til at dele kontorlokaler med, der er forskellige steder i iværksætterdrømmen. Du vil selvfølgelig have muligheden for at netværke med de andre iværksætter, da der tilbydes fælles aktiviteter hos House of Innovation. En af de mange fordele ved at starte din virksomhed hos House of Innovation er muligheden for gratis rådgivning. 50 forskellige rådgivere er interesseret i at hjælpe dig i gang med din virksomhed. Rådgivningen finder sted hver torsdag mellem 16:00 – 18:00, og du kan få svar på det fleste af dine spørgsmål.

House of Innovation kan, udover kontorlokaler, også tilbyde veludstyret mødelokaler med AV-udstyr, lynhurtig internet, projektorer, højtalere, og meget mere. Du skal selvfølgelig ikke selv stå for at modtage dine kunder, når de kommer på besøg. Dine gæster bliver modtaget på en professionel, høflig, og personlig måde i receptionen. Mødelokalerne kan rumme mellem 4-50 personer, og derved sikres professionelle rammer for din kommende virksomhed. Dine gæster skal ikke være unødvendig sulten, når de er på besøg. Derfor er det muligt at bestille forplejning for dine gæster og forplejningen indebære bl.a.: morgenbuffet, frokostbuffet, kaffe, frugt m.m.
Så søg ikke længere! Skynd dig ind på www.houseofinnovation.dk og start din iværksætterdrøm med det samme.