Giv dig selv nærvær og lær at være dig selv på alle niveauer i livet.

Nærvær med dig selv.

Vi kender godt de mennesker, der udstråler balance. Dem der altid virker beroligende på nervesystemet og gør én tilpas og rolig. Også selvom du måske intet har til fælles med personen. De mennesker fungerer som et lys i mørket. De kan hjælpe dig, når du ikke selv kan og de kan styrke dit selvværd bare ved at være sammen med dig. Disse mennesker er i harmoni. I harmoni med sig selv. Når der er harmoni i sindet og i tankemønstrene, så opstår der automatisk harmoni omkring dig og i alle dine relationer.

Denne givende balance opnåes ved nærvær. Ikke kun nærvær med andre, men aller mest nærvær med dig selv.

Lær at finde nærværet.

For at finde dit hjertes visdom og din naturlige væren, så skal du lære dig selv og dine reaktioner at kende. Og ikke mindst årsagen til dine reaktioner. Denne årsag kan, og vil højst sandsynligt, komme fra din opvækst. Altså er du ikke selv klar over grunden til en mulig depression, angst eller andre psykiske lidelser.

Du skal finde nærvær med dig selv. Det gøres nemmest ved at sætte ord på det du føler. Derefter skal du gå på opdagelse i dine tankemønstre og i dine reaktioner.

Dygtige terapeuter kan hjælpe dig.

Når du føler nærvær med dig selv, vil du netop forandres til det førnævnte menneske i balance. Det betyder at dit nærvær med andre smitter af positivt. Mennesker der har behov for hjælp vil blive draget af din balance.

Lev livet fyldestgørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *