Find inspiration til den næste firmagave

Hvad kan en firmagave indeholde?

Når det kommer til firmagaver, er der ingen krav for, hvor meget eller hvor lidt, de skal koste, eller hvor store, de skal være. Firmagaver er en ekstra gestus, som man viser sine medarbejdere, når de har gjort et godt stykke arbejde eller trænger til en opmuntring inden en hård periode. Firmagaver kan bestå af gavekurve, der kan indeholde forskellige lækkerier til ganen. Det kan for eksempel være vin, chokolade eller lakrids. En gavekurv kan dog også bestå af ikke-alkoholiske drikke eller små nipsting som for eksempel et krus, pynt eller lysestager.

Hvorfor give en firmagave?

Gaver er et meget populært fænomen rundt omkring i verden, fordi det er en basal måde at vise taknemmelighed eller anerkendelse på. En gave kan være et symbol på følelser men det kan til tider være lettere at give en gave end at skulle udtrykke sine følelser på skrift eller mundtligt – især hvis det er til en gruppe af medarbejdere. Gaver bringer glæde med sig, og der er ingen tvivl om, at glade medarbejdere yder et bedre stykke arbejde.

Hvornår skal en firmagave gives?

Der er stor forskel på hvor ofte, der gives gaver i en virksomhed. En af de helt store højtider er julen, hvor der ofte gives gaver både til medarbejdere, samarbejdspartnere eller konkurrenter. På den måde afsluttes året på den bedst tænkelige måde og folk vil mindes deres forgange arbejdsår på en positiv måde. En god form for firmagave er en vingave. Der kan gives vingaver, hvis en medarbejder har jubilæum eller fylder rundt. Vingaver kan også være ideelle, hvis virksomheden i en måned har opnået gode resultater. Der er ingen regler for firmagaver, for tanken bag firmagaven er den vigtigste, idet medarbejderen får en følelse af at blive anerkendt for sit arbejde.