De bedste ferieminder og fortællinger

Jeg kan generelt godt lide at fortælle om mit liv. Hvilket jeg også har gjort igennem en længere periode via min blog. Det kan være en lille smule grænseoverskridende i starten. Men når jeg tænker på, at det jo egentlig bare er mig, som fortæller om mange af mine oplevelser, ligesom jeg ville gøre til mine venner. Og jeg samtidig oplever, at der er rigtig mange mennesker, som synes det er spændende at læse med. Så giver det mening for mig.

En god måde at følge med på

For de af mine venner, som jeg ikke ser så ofte. Så har jeg også fundet ud af, at det er en nem måde at følge med i deres liv på. For selvom jeg måske så ikke lige snakker med dem på ugentlig basis. Så kan jeg stadigvæk følge med i mange af de ting, som de laver. Derfor bruger jeg også selv meget tid på at skrive mine blogpost. Så andre også får noget ud af at læse dem. Også selvom vi ikke lige snakker sammen.