Danmarks smukke natur

En beskrivelse af Danmarks smukke natur

Mange mener at Danmark, har en meget smuk natur og at der er rig mulighed for at opleve den. Danmark er en cykelnation og rigtigt mange mennesker har ikke nogen bil, men en cykel istedet. Der er rigtigt mange cykelruter i Danmark, og der er også rigtigt mange mennesker som benytter sig af de cykelruter, som naturstyrelsen har lavet. En cykelrute i danmark er nærmest ligesom ind safari i Afrika, der er bare en lille forskel og det er at det er gratis at cykle rundt på cykelruter i danmark. En cykelrute er en rute, som er beregnet til at cykle på, med et par enkelte stop på vejen, hvor der er mulighed for at købe noget mad eller en is og oveni det er der mange flotte dele af naturen på alle ruter.

Så hvis man godt kan lide at cykle er det oplagt, at tage hele sin familie med på sådan en cykelrute. Der er ikke nogen binding, man skal ikke blive på ruten indtil den er slut, man kan bare stoppe når man har lyst til det. Der er lagt et godt stykke arbejde i at sætte disse cykelruter op, også ville det da også være dumt, at lade vær med at bruge dem. Der ligge nogle informations stationer rundt omkring, hvor det er muligt at få diverse kort over ruterne.

Man kan godt sige, at det er et unikt tilbyd at komme på sådan en rute, da det er helt gratis. Nogle af de første mennesker, der prøvede disse ruter var meget imponeret, over hvor meget man fik set af Danmark, inden for sådan et lille tidsrum. Man kan godt sige at cykelruterne har været der i lang tid, men de er først blevet “markedsført” lang tid efter at de blev lavet, fordi man ville være sikker på at ruterne rummede alt det man gerne ville have. Der er en del mennesker fra naturstyrelse, som har været landet rundt for at finde gode locations til disse ruter, og man mener at de har gjort et godt stykke arbejde.