Alarmsystemer i private hjem skaber tryghed

Alarmsystemer i private hjem skaber tryghed

Hver dag begås der indbrud i private hjem rundt omkring i Danmark. Indbruddene sker på alle tider af døgnet, alle ugens dage. Det er altså ikke kun, når man forlader sit hus i ugevis, at der er risiko for indbrud. Mange indbrud sker faktisk midt på dagen, når de fleste mennesker er på arbejde. Det kan være svært at gardere sig imod tyvene, da de ofte er profesionelle, kyniske og meget effektive.

Den bedste måde at sikre sit hus mod indbrud på er ved at installere en tyverialarm, der hurtigt og effektivt kan tilkalde hjælp, hvis der skulle være ubudne gæster på vej ind i ens hjem. Ligesom en tyverialarm med et overvågningskamera også i sig selv kan skræmme nogle indbrudstyve væk, da de ved, at risikoen for at blive fanget i et overvåget hjem, er meget store.

Hos viewmyhome.dk har de alt hvad man skal bruge, hvis man vil anskaffe sig en tyverialarm – læs mere her. Hvis man for eksempel køber en startpakke hos viewmyhome.dk, kan man nemt og effektivt overvåge sit hjem, så man ikke længere behøver at bekymre sig om eventuelle indbrud, når man ikke er hjemme. Sker der et indbrud, når en tyverialarm er sat til, vil de personer, som man selv har valgt forinden, blive informeret via SMS og/eller telefonopkald. Disse personer kan for eksempel være naboer, der hurtigt kan reagere og være ved huset inden for kort tid.

Alarmsystemerne fra viewmyhome.dk kan styres og overvåges via en unik APP til både iPhone og Android. På den måde kan man tilkoble eller frakoble alarmen og overvåge huset via et overvågningskamera, når man ikke er hjemme.

Udover tyverialarmer kan en alarm til hjemmet også give besked, hvis der sker er en vandskade eller der opstår brand i huset. Dermed kan man reagere lige så snart ulykken sker, så man kan mindske omfanget af skaderne betragteligt.